Diabetes-sukka 39-45, 3-pakkaus

11,90  sis. alv

KESTOSUOSIKKI!

TEE SÄÄSTÖTILAUS 4 PAKETTIA TÄÄLTÄ >>>>

Erityisesti diabeetikoille tehty mutta muutkin saavat toki nauttia näistä mukavista sukista. Sukkien varsi on kiristämätöntä ns. hunajakennokudosta, jolloin sukka pysyy paikoillaa ilman puristavaa kuminauhaa. Sukkien varvassauma on myös tehty niin, että siinä ei ole ikävästi hankaavia paksuja saumoja eikä möykkyjä.  Nipussa on kolme paria sukkia. Hinta on koko nipun hinta.

KATSO KOKO DIABETESSUKKAVALIKOIMAMME TÄÄLTÄ>>>>>

 

Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!
Poista

Palaute: “Tilasin ja toista päivää nyt käytän.Kuitenkin jo toiset sukat jalassa.Ostin kuusi paria.Olen diabeetikko ja olen etsinyt tällaisia joissa hinta-laatusuhde kohtaa hyvin. Uskon , että miusta tuli kanta-asiakas.Ei purista nilkoista, miellyttävä materiaali, sopivan ohuita…suosittelen!” HH

 

Erityisesti diabeetikoille tehty, ei puristava, joustoneuleinen sukka. Nipussa on kolme paria sukkia, kaksi värivaihtoehtoa. Hinta on koko nipun hinta.

  • Koko 39-45
  • 75% puuvillaa, 16% polyesteriä, 7% nailonia, 2 % elastaania
  • Kolme paria sukkia nipussa

Sukissa ei ole varpaita ikävästi painavia saumoja vaan saumat ovat ohuet ja piilossa. Varsiresori on hunajakennokudosta, jonka ansiosta sukka pysyy paikoillaan mutta ei purista eikä veny. Sukka ei aiheuta painaumia pohkeisiin.

Paino 520 g
Mitat 5 cm
Väri

Musta, Sininen lajitelma