Diabetes-sukka 37-42 3 paria purppura lajitelma/ pakkaus

11,90  sis. alv

EDULLINEN SÄÄSTÖTILAUS TÄÄLTÄ >>>>

Erityisesti diabeetikoille tehty mutta muutkin saavat toki nauttia näistä mukavista sukista. Sukkien varsi on kiristämätöntä ns. hunajakennokudosta, jolloin sukka pysyy paikoillaa ilman puristavaa kuminauhaa. Sukkien varvassauma on myös tehty niin, että siinä ei ole ikävästi hankaavia paksuja saumoja eikä möykkyjä.  Nipussa on kolme paria sukkia. Hinta on koko nipun hinta.

Aivan mahtavat sukat, ostin mustat 3 kpl paketissa ja yllätyin positiivisesti vaikka hinta olikin mielestäni halpa. Pysyvät hyvin jalassa eivätkä purista paksunilkkaisellakaan liikaa. Toimivat todella hyvin❤️ Suosittelen
Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!

3 varastossa

Diabetes-sukka 37-42 3-pakkaus

Erityisesti diabeetikoille tehty, kiristämätön, joustoneuleinen sukka. Nipussa on kolme paria sukkia. Hinta on koko nipun hinta.

Sukissa ei ole varpaita ikävästi painavia saumoja vaan saumat ovat ohuet ja piilossa. Varsiresori on hunajakennokudosta, jonka ansiosta sukka pysyy paikoillaan mutta ei purista eikä veny. Sukka ei aiheuta painaumia pohkeisiin.

Sukat sopivat esimerkiksi pitkille matkoille ja arkisukiksi diabeetikoille tai muille, joilla normaali sukka puristaa ikävästi nilkassa.

Huom! jos nilkkasi ja pohkeesi ovat huomattavasti turvoksissa tai tarvitset muuten leveämpivartisia sukkia niin katso täältä extraleveät sukat >>>>

  • Koko 37-42
  • 75% puuvillaa, 16% polyesteriä, 7% nailonia, 2 % elastaania
  • Kolme paria sukkia nipussa

 

Paino 530 g
Mitat 5 cm