Kasvomaski musta, joustava

4,00 15,00  sis. alv

Pestävä, uudelleenkäytettävä kangasmaski.  Miellyttävä käyttää elastaanin antaman joustavuuden vuoksi. Kangasmaskeja tarvitaan useampia. Osa on käytössä, osa pesussa.

KATSO TÄÄLTÄ KOKO MONIPUOLINEN KANGASMASKIVALIKOIMAMME >>>>

 

 

Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!
Poista

Pestävä, uudelleenkäytettävä kangasmaski.  Miellyttävä käyttää elastaanin antaman joustavuuden vuoksi. Kangasmaskeja tarvitaan useampia. Osa on käytössä, osa pesussa.

Spandex-kangas maski on kevyt ja joustava ja siksi miellyttävä käyttää jos joudut pitämään maskia pidemmän aikaa. Maski on simppeli spandex-kankaasta leikattu maski, jossa on ommeltu yhteen kaksi kappaletta, se on kaikkein suosituin maski.

  • Polyester 80%, elastaani (Spandex) 20%
  • Kirjopesu 60 asteessa tai käsinpesu saippuavedessä. Spandexin jousto kärsii  90 asteen pesussa.

Kankainen kasvomaski ei suojaa virukselta. Maski voi kuitenkin auttaa pisaratartuntojen leviämisen ehkäisyssä. Kun puet maskin kasvoillesi on se viesti kanssa ihmisille, että välität ja samalla se on muistutus turvavälien tärkeydestä.

YLE:n haastattelu, Erja Mäkelä (EM) , vanhempi asiantuntija, Työterveyslaitos ja Ali Harlin (AH) , tutkimusprofessori VTT:

 

Mihin maskin teho perustuu?

EM: –Jos maski ei ole hengityksensuojain, maskin teho perustuu siihen, että kaikki käyttävät maskia, jolloin ilmaan ei pääse virusta sisältäviä pisaroita ihmisten hengitysteistä.

On tutkittu, että tiiviskudoksinen puuvillakangas ja urheiluvaatteiden polypropeenineulos maskimateriaalina kaksin kerroin laitettuna vähentää pisaroiden leviämistä ympäristöön yhtä suunnilleen yhtä tehokkaasti kuin suu-nenäsuojaimet.

AH: –Toisten suuntaan siihen, että maski pysäyttää lentävät pisarat, jotka kantavat viruksia. Käyttäjän suuntaan kysymys on suodatuksesta, joka on parempi kuitukankailla huokoskoon takia. Ammattikäyttöön tarkoitetuissa varsinaisissa hengityssuojaimissa on myös varaus, joka vetää puoleensa pienhiukkasia.

 

 

Paino 50 g
Määrä

1 kpl, 4 kpl, 10 kpl

Hinta

6,90, 24,00, 45,00