“Maailman laidalla II”- akryylimaalaus puuvillapaperille 29,7×42 cm

35,00  sis. alv

Akryylivärein maalattu uniikki, abstrakti työ tuomaan mielenkiintoa sisustukseesi.

Koko 29,7 x 42 cm

Toimitetaan ilman kehyksiä.

Laadulle puuvilla taidepaperille maalattu teos.

Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!

1 varastossa

Töissäni käytän myös pastelliliituja, hiiltä ja erilaisia kyniä ja työkaluja. Kaikki työt toimitetaan pintakäsiteltynä, jolloin värit pysyvät paikoillaan ja pinta ei vaurioidu.

Olen itseoppinut taiteilija Oulusta. Toimin päätyökseni tunnelukkoterapeuttina ja työnohjaana.

Maalaan abstraktia taidetta pääasiassa akryyliväreillä.

Päätyössäni kohtaan ja kuuntelen elämän varjopuolia ja haluan olla siinä vierellä kulkemassa, kunnes valo voittaa ja minua ei enää tarvita.

Maalauksissani haluan tuoda esiin valoa ja varjoa mutta ennen kaikkea valoa, värejä, harmoniaa, iloa ja rauhaa. Tarvitsen niitä itse ja haluan antaa niitä myös katsojalle. Tarvitsen luonnon inspiroimaa värimaailmaa oman alakuloisuuteen taipuvan mieleni ravinnoksi ja toivon, että sitä samaa voin tarjota myös katsojalle.

Teoksissani on ikään kuin lintuperspektiivi, ehkä se tulee siitä, että asun täällä Perämeren äärellä ja meren suuruus saa tuntemaan itsensä osaksi maisemaa ja toisaalta käsittämään oman pienuutensa maailmankaikkeudessa.

Aurinko maalaa jatkuvasti muuttuvin värein maisemaa ja taivaanrantaa iltaisin laskeutuessaan meren syliin. Tuo värien ihmeellinen loisto ja vaihtelu luo loputtomasti katsottavaa ja ravintoa sielulle ympäri vuoden.

Maalauksissani prosessi näkyy myös värien monikerroksisuutena. Jokaisella pensselin vedolla on oma historiansa, joka saattaa pilkahtaa esiin siellä täällä.

Maalaan sitä, miten koen ja näen ympäristöni, elämäni, kokemukseni, maailman jne. sekä niiden synnyttämät tunteet sisimmässäni. Usein maalauksissani toistuvat myös ehkä jostain kaukaa kollektiivisesta tietoisuudesta syntyvät värit, muodot ja merkit, jotka tuntuvat kertovan menneistä maailmoista ja ajoista.

Maalausteni toivon antavan tutkittavaa ja katsottavaa aina uudelleen ja uudelleen. Toivon, että löydät niistä toistuvasti uusia yksityiskohtia ja merkkejä, jotka näyttävät olevan aluksi piilossa mutta tulevat vähitellen näkyväksi sille, joka haluaa katsoa.

Ennen kaikkea toivon, että maalaukseni tuovat iloa ja ravitsevat niin näköaistiasi kuin sisäistä maailmaasikin.

-Anneli

Paino 550 g