Tilaus- ja toimitusehdot

 

Ostaminen ja tilaaminen

Verkkokaupasta ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä.
Verkkokaupan tuotteet ovat varastotavaraa ellei toisin mainita, mutta tilapäisesti jokin tuote voi olla myyty loppuun ja se toimitetaan heti uuden erän saavuttua. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyssä. Hintoihin sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Osamaksu/Lasku

Voit maksaa ostoksesi laskulla tai osamaksulla palveluntarjoajan kautta maksutapaa valittaessa. Palveluntarjoajia ovat Everyday.fi, Jousto ja Euroloan.

Everyday.fi

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi jatkuvan luottosopimuksen verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on 300‐2000€ ja voimassa toistaiseksi. Voit itse päättää, haluatko maksaa ostoksesi kuluttomasti laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai haluatko maksaa ostoksen kätevästi luotolla osissa.

Kun maksat kertasuorituksena, kulut 0€

  • Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä seuraavan kuukauden lopussa, todellinen vuosikorko tällöin on 0%
  • Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa
  • Esimerkki: teet ostoksen, jonka hinta on 100€ ‐ maksat laskulla eräpäivänä kertasuorituksena 100€

Kun maksat kuukausierissä osamaksulla

  • Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€
  • Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5%
  • Esimerkki: teet ostoksen, jonka hinta on 100€ – maksat laskun viidessä kuukausierässä, jolloin tuotteen kokonaishinta on 111,04€ (Maksat tällöin kuukausittain 20€ ja viimeisenä kuukautena 31,38€)
  • Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52%

Asiakaspalvelu avoinna joka päivä

Ostosten maksamiseen liittyvät asiat:
Puh: 020 741 2030 (arkisin klo 8-20)
Email: [email protected] (joka päivä 8-22)

Jousto

Jouston Laskun tai Jousto Osamaksun avulla saat maksuaikaa ostoksellesi.

Voit valita maksutavaksi:

  • Jousto Laskun kertaostos 20–1000 euroa, 14 vrk maksuaikaa, laskutusmaksu 4,90 €.
  • Jousto Osamaksun kertaostos 30–5000 euroa, 1-24 kuukautta maksuaikaa, kuukausikorko 2,42 % ja laskutusmaksu 4,90 €/kk.

Jousto lähettää Sinulle laskun ostoksestasi valintasi mukaan joko sähköpostitse tai postitse. Maksusi kirjautuu verkkokauppaan heti ja kauppias voi toimittaa tilauksesi.

Asiakaspalvelu

Palvelemme ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21

Puh. 0800 186 186 (pvm/mpm)

[email protected]DFC Nordic Oy / Jousto
Yliopistonkatu 29 b A, PL 710
20100 Turku

Euroloan

Euroloan laskulla saat korotonta maksuaikaa 14 päivää. Laskutuslisä 3,95€. Osamaksulla voit valita itsellesi sopivan maksuerän vaihtoehdoista. Maksuerän vaihtoehdot riippuvat ostostesi summan suuruudesta. Laskulla tai osamaksulla maksaminen edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen saat heti lähetettyäsi tilauksen. Osamaksun kuukausierät sisältävät kaikki kulut.

Asiakaspalvelu

Euroloan Consumer Finance Oyj
Kotipaikka: Helsinki
Y-Tunnus: 2159120-9
Asiakaspalvelu: [email protected]
Internetosoite: www.euroloan.fi
Euroloan Consumer Finance Oyj (myöhemmin Euroloan) toimii Suomessa Aluehallintoviraston valvonnan alla.

Ongelmia maksamisessa?

Jos kassalle päästyäsi maksamisessa tulee ongelmia ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähkopostilla [email protected] Muissa tapauksissa, kuten maksu on mennyt tililtä useamman kerran ole yhteydessä maksupalveluun eli Bambora PayForm. Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16) tai sähköpostilla [email protected].

Toimitustapa:

Suomen Posti Oyj (Itella).  Kirje, postipaketti sekä SmartPOST pakettiautomaatti.
Paketin sisältöä ei mainita pakkauksessa.

Kirje:
Kaikki tilaukset jotka on mahdollista pakata kirjeen mitat täyttävään pahvikoteloon toimitetaan kirjeenä. Tällöin tilaaja saa lähetyksensä aina suoraan kotiinsa.

Postipaketti:
Lähetys on noudettavissa postista.

Toimitusaika:

Tilaukset käsitellään yleensä seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika on 2-7 arkipäivää ja se lasketaan tilauspäivän jälkeisestä arkipäivästä. Tilaus toimitetaan ensisijaisesti suoraan kotiisi, jos se mahtuu toimitettavaksi postiluukusta/postilaatikkoon. Jos tilaus on liian suuri toimitettavaksi postiluukusta/postilaatikkoon, toimitetaan se kotiasi lähimpään Postin toimipisteeseen ja saatte Postilta saapumisilmoituksen lähetyksestä. Pienille kirjelähetyksille, jotka toimitetaan postiluukusta/postilaatikkoon, emme saa Postilta lähetystunnusta. Kirjelähetykset eivät näin ollen ole seurattavissa. Jos tilauksesi on lähetetty pakettina, olet saanut sille lähetystunnuksen ja voit seurata lähetyksen kulkua osoitteessa posti.fi. Sinä saat ilmoituksen lähetyksen saapumisesta tekstiviestitse siihen matkapuhelinnumeroon, jonka olet ilmoittanut asiakastilillesi. Tilaukset joissa on valittuna nouto Postin pakettiautomaatista tai toimitus toiseen osoitteeseen sisältävät seurantatunnuksen.

Poikkeuksia voi esiintyä joten jos et ole saanut tilaustasi 7 arkipäivän kuluessa toimitusvahvistuksesta olethan meihin yhteydessä paketin paikantamista varten. Valitettavasti emme voi reagoida tätä aiemmin tehtyihin tiedusteluihin kirjelähetyksien paikantamiseksi. Huomaathan, että arkipyhät voivat aiheuttaa poikkeuksia toimitusaikoihin. Ostoskassi.fi ei ole vastuussa mistään viivästyksistä, jotka aiheutuvat olosuhteista, joihin emme pysty vaikuttamaan.

Toimituskulut

Veloitamme toimituskuluja 5,90€ per tilaus. Samassa tilauksessa voi olla niin monta tuotetta kuin haluat ja toimituskulut pysyvät samana. Säästät siis toimituskuluissa kun ostat kerralla enemmän entä yhden tuotteen kerrallaan. Yli 50€ ostoksiin ilmainen toimitus suomeen.

Palautukset

Tuotteilla on kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja virheettömiä.

Mikäli haluat peruuttaa tilauksen tai palauttaa lähetyksen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluun sähköpostilla [email protected]

Keräilyvirheitä lukuunottamatta tilaaja vastaa tuotteiden palautuskustannuksista.

Rahapalautuksissa hyvitämme vain tuotteen hinnan! Postituskustannuksia ei palauteta.
Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen ja se on jo ehditty toimittaa, tilaaja on velvollinen korvaamaan toimituksen lähetyskulut.

Kuluista, jotka liittyvät toimituksiin, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme 20 euron maksun.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Rekisteröityminen

Verkkokaupasta ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä, mutta rekisteröityminen helpottaa ja nopeuttaa tilaamista ja tilausten käsittelyä.
Rekisteröitynä asiakkaana on mahdollista seurata tilausten käsittelyn etenemistä, tarkastella aiemmin tehtyjä tilauksia jne.
Rekisteröityminen on maksutonta helppoa ja yksinkertaista.


/* <![CDATA[ */(function(d,s,a,i,j,r,l,m,t){try{l=d.getElementsByTagName(’a’);t=d.createElement(’textarea’);for(i=0;l.length-i;i++){try{a=l[i]

.href;s=a.indexOf(’/cdn-cgi/l/email-protection’);m=a.length;if(a&&s>-1&&m>28){j=28+s;s=”;if(j<m){r=’0x’+a.substr(j,2)|0;for(j+=2;j<m&&a.charAt(j)!=’X’;j+=2)s+=’%’+(’0’+(’0x’+a.substr(j,2)^r).toString(16)).slice(-2);j++;s=decodeURIComponent(s)+a.substr(j,m-j)}t.innerHTML=s.replace(/</g,’&lt;’).replace(/\>/g,’&gt;’);l[i] .href=’mailto:’+t.value}}catch(e){}}}catch(e){}})(document);/*]]> */