ESI Aloe Fresh whitening -hammastahna

11,90  sis. alv

ESI Aloe Fresh hammasgeeli antaa pitkävaikutteisen suojan hampaille ja ikenille. Luonnollisesti raikas ja hellävaraisesti puhdistava. Poistaa tummentumia ja estää hampaiden värjäytymistä. 100ml.

Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!

4 varastossa

Pitkävaikutteisen Aloe Fresh Whitening hammastahnan perustana on korkealaatuisin ja eniten tehoaineita sisältävä ESI-aaloetäysmehu, johon on yhdistetty ainutlaatuisella tavalla luonnosta saatavia, turvallisesti hampaita valkaisevia aineita.
Pitkävaikutteisuus tulee kitosaanista, joka on yksi tämän hammastahnan pääraaka-aineista aaloen, islanninjäkälän ja teepuuöljyn lisäksi. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat kitosaanin tehokkaaksi karieksen ja ientulehduksen torjunnassa, sillä se pystyy kiinnittymään hampaiden ja ikenien suojaksi jopa 5 tunnin ajaksi.
Aloe Fresh hammastahna ei sisällä fluoria tai parabeeneja.

 

Pakkauskoko 100ml

Ainesosat

Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol, Aqua, Sodium Layroy Sarcosinate, Carboxymethyl Chitosan, Mentha Arvensis Oil, Xanthan Gum, Aloe Vera Barbadensis, Cetraria Islabdica Extract, Aesculuc Hippocastanum Bark Extract, Tili Cordata Extract, Menhol, Melaleuca Alternafolia Leaf Oil, Sodium Hydroxymethylglycinate, Xylitol, Citric Acid, Chlorophyllin (Cl 75810), Limonene.