Flow Luomu Suolasaippua Tyrni & Sitruuna

8,90  sis. alv

Flow luomu suolasaippua tyrni & sitruuna on erittäin mineraalipitoinen vartalosaippua. Raikkaat sitrukset greippi, appelsiini ja sitruuna ovat ihoa puhdistavia ja antiseptisia. Niiden kirpeän makea tuoksu virkistää  ja antaa energiaa.

100g

Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!
Tuotetunnus (SKU): AM10060 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

FLOW LUOMU SUOLASAIPPUA TYRNI & SITRUUNA

Flow luomu suolasaippua tyrni & sitruuna on erittäin mineraalipitoinen vartalosaippua. Raikkaat sitrukset greippi, appelsiini ja sitruuna ovat ihoa puhdistavia ja antiseptisia. Niiden kirpeän makea tuoksu virkistää  ja antaa energiaa.

KÄYTTÖ

Huuhtele vartalo lämpimässä vedessä. Vaahdota saippuapalaa käsissä ja pese itsesi. Jos tuntuu ettei vaahto riitä kostuta vähän käsiä ja jatka pesua tai vaahdota sappuaa lisää käsissäsi. Pesun jälkeen huuhtele saippua iholta.

Säilytä saippuapalaa samaan tapaan kuin palasaippuoita, eli alustalla, mistä vesi pääsee pois. Tähän tarkoitukseen sopivat ilmavat saippua-alustat, seinään asennettavat korit, verkkopussit tms.

MIKSI PALASAIPPUA?

FLow saippuapalat ovat saippuaan pohjautuvia hiustenpesutuotteita. Ne eivät sisällä synteettisiä tensidejä, kuten SLS(Sodium Lauryl Sulfate)  tai SLES(Sodium Laureth Sulfate.

Koska pala pohjautuu saippuaan, se käyttäytyy hieman eri tavalla kuin tavalliset nestemmäiset saippuat, jotka sisältävät näitä tensidejä. Saippua on mieto pesevä aines, joten se on hellävarainen hiuspohjalle ja monet ovatkin saaneet niistä apua mm. hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseilyyn ja kutinaan. Flow saippuapalat ovat ekologisia, biohajoavia, ei sisällä synteettisiä tensidejä, ei luontoa kuormittavia muovipulloja, sopii koko perheelle, todella riittoisa, helppo kuljettaa mukana; ei paina paljoa, eikä ole nestemmäinen joten sen voi ottaa mukaan myös lentokoneeseen. Valmistettu suomessa!

HUOM!

Jos olet ensimmäistä kertaa kokeilemassa saippuapalaa se saattaa joillekin käyttäjistä aiheuttaa tahmeuden tunnetta iholla ja kitkaisuutta. Tämä tahmeus ja kitka johtuu siirtymisestä saippuapohjaiseen tuotteeseen, mutta häviää yleensä muutamien pesujen kuluessa kun iho on tottunut tähän uuteen puhdistavampaan menetelmään.. Eli ei missään nimessä kannata heti luovuttaa jos pala ei aluksi tunnu hyvältä.

AINESOSAT

Sodium Cocoate *, Aqua, Salt, Sodium Shea Butterate*,  Citrus Sinensis Peel Oil*, Citrus Limon Peel Oil*, Litsea Cubeba Oil*, Hippophae Rhamnoides Leaf*, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Citrus Grandis Peel Oil*, Hippophae Rhamnoides Seed Oil*, CI77492 Iron Oxide, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. Limonene**, Citral**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**.

*Sertifioitu luomu raaka-aine.
** Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.