Flow Shampoopala Brunette

9,90  sis. alv

Flow shampoopala brunette sisältää rosmariinia, indigoa ja mustaa teetä. Se hoitaa, antaa kiiltoa ja syventää erityisesti tummien ja
ruskeiden hiusten väriä. Sopii parhaiten kuiville, käsitellyille ja normaaleille hiuksille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi. Ei värjää hiuksia.

100g

Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!
Tuotetunnus (SKU): AM10063 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

FLOW SHAMPOOPALA BRUNETTE

Flow shampoopala brunette sisältää rosmariinia, indigoa ja mustaa teetä. Se hoitaa, antaa kiiltoa ja syventää erityisesti tummien ja
ruskeiden hiusten väriä. Sopii parhaiten kuiville, käsitellyille ja normaaleille hiuksille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi. Ei värjää hiuksia.

KÄYTTÖ

Kastele hiuksesi huolellisesti lämpimällä vedellä (vaahtoa syntyy paremmin lämpöisessä vedessä), ja kastele hiukan palaa. Hiero palalla hiuksiin niin kauan että vaahtoa on runsaasti joka puolella hiuksia. Vaahdota huolella myös niska, etenkin, jos sinulla on pitkät hiukset. Lisää tarvittaessa kesken vaahdotuksen hiukan lämmintä vettä hiuksiin, jos vaahdotus ei tunnu lähtevän käyntiin. Voit myös tehdä lyhyen välihuuhtelun ja vaahdottaa uudelleen tarvittaessa. Kun vaahtoa on runsaasti hiuksissa, hiero hiuspohja sormin puhtaaksi. Tämän jälkeen huuhtele hiukset lämpimällä vedellä huolellisesti. Pyyhekuivaa ja lisää hoitotuote tarvittaessa.

Säilytä shampoopalaa samaan tapaan kuin palasaippuoita, eli alustalla, mistä vesi pääsee pois. Tähän tarkoitukseen sopivat ilmavat saippua-alustat, seinään asennettavat korit, verkkopussit tms.

MIKSI SHAMPOOPALA?

FLow shampoopalat ovat saippuaan pohjautuvia hiustenpesutuotteita. Ne eivät sisällä synteettisiä tensidejä, kuten SLS(Sodium Lauryl Sulfate)  tai SLES(Sodium Laureth Sulfate.

Koska pala pohjautuu saippuaan, se käyttäytyy hieman eri tavalla kuin shampoot, jotka sisältävät näitä tensidejä. Saippua on mieto pesevä aines, joten se on hellävarainen hiuspohjalle ja monet ovatkin saaneet niistä apua mm. hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseilyyn ja kutinaan. Saippuapohjainen shampoopala tekee hiukset todella kuohkeiksi ja useimmat käyttäjät eivät tarvitse muotoilutuotteita ollenkaan ja hiukset ovat helpommin muotoiltavat. Flow Shampoopalat ovat ekologisia, biohajoavia, ei sisällä synteettisiä tensidejä, tekee hiuksista kuohkeat ja ilmavat, hiukset ovat helpommin muotoiltavissa, hiuksista tulee taipuisammat, ei luontoa kuormittavia muovipulloja, sopii koko perheelle, todella riittoisa, helppo kuljettaa mukana; ei paina paljoa eikä ole nestemmäinen joten sen voi ottaa mukaan myös lentokoneeseen. Valmistettu suomessa!

HUOM!

Jos olet ensimmäistä kertaa kokeilemassa shampoopalaa se saattaa joillekin käyttäjistä aiheuttaa tahmeuden tunnetta hiuksiin. Tämä tahmeus johtuu siirtymisestä saippuapohjaiseen tuotteeseen, mutta häviää yleensä muutamien pesujen kuluessa kun hiuksen ja hiuspohja tottuvat tähän uuteen puhdistavampaan menetelmään.. Eli ei missään nimessä kannata heti luovuttaa jos pala ei aluksi tunnu hyvältä.

AINESOSAT

Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Aqua,  Ricinus Communis Seed Oil*,  Indigofera Tinctoria Herb*, Rosmarinus Officinalis Herb*, Mel*, Lavandula Hybrida Flower Oil*, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*,  Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Linalool**, Limonene**

* Sertifioitu luomu raaka-aine
**Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.