Frantsila 11 Yrtin Hoitosalva Iho-ongelmiin 19g

9,95  sis. alv

Frantsila 11 Yrtin Hoitosalva on oiva apu iho-ongelmiin. Rauhoittaa, uudistaa ja elvyttää ihoa. Ei eläinkokeita, ei geenimuunneltuja ainesosia.

19g

Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): AM10033 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

FRANTSILA 11 YRTIN HOITOSALVA IHO-ONGELMIIN

Frantsila 11 Yrtin Hoitosalva on oiva apu iho-ongelmiin. Se on ihoa rauhoittava, uudistava ja elvyttävä luomuyleisvoide.

KÄYTTÖ

Sivellään hoidettavalle iholle päivittäin 2-4 kertaa tai tarvittaessa. Hoitovaikutusta voi tehostaa peittämällä alue siteellä tai laastarilla esim. syylät ja luomet, kovettumat ja ihon halkeamat.

IHOA HOITAVAT AKTIIVISET AINESOSAT

  • Siankärsämö, takiainen ja pihatatar ravitsevat ja elvyttävät ihoa.
  • Ukontulikukka ja puna-apila pehmentävät ihoa.
  • Piha- ja heinäratamo, niittyhumala, mäkikuisma ja kehäkukka uudistavat, rauhoittavat ja hoitavat ihoa.
  • Pihatähtimö rauhoittaa kutinaa.
  • Takiainen rahoittaa.
  • Siankärsämö, ratamo ja kehäkukka desinfioivat ja uudistavat ihoa.
  • Mäkikuisma sekä kehäkukka auttavat ihoa palautumaan liian auringon jälkeen.

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka- ka luomustandardit. Ei eläinkokeita. Ei geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.

AINESOSAT

Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Cera flava (mehiläisvaha), Olea europaea (oliiviöljy)*, Plantago spp. (piha- ja heinäratamon lehti, öljyuutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, öljyuuutos)*, Prunella vulgaris (niittyhumala, öljyuutos)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, öljyuutos)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, öljyuutos)*, Stellaria media (pihatähtimö, öljyuutos)*, Hypericum perforatum (mäkikuisman kukka, öljyuutos)*, Polygonum aviculare (pihatatar, öljyuutos)*, Verbascum thapsus (ukontulikukan kukka, öljyuutos)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, öljyuutos)*, Bach:in Rescue remedy aputipat: Prunus cerasifera (kirsikkaluumu, kukkaterapeuttinen uutos)*, Clematis vitalba (saksankärhö, kukkaterapeuttinen uutos), Impatiens ssp. (häpykannus, kukkaterapeuttinen uutos)*, Helianthemum nummularium (päivännouto, kukkaterapeuttinen uutos)*, Ornithogalum umbellatum (sarjatähdikki, kukkaterapeuttinen uutos)*, Prunella vulgaris (niittyhumala, kukkaterapeuttinen uutos)*, Carpinus betulus (valkopyökki, kukkaterapeuttinen uutos)*.