Frantsila Terva-Pihkasalva Ihon Ongelmakohtiin 19g

13,00  sis. alv

Frantsila Terva-Pihkasalva avuksi ihon ongelmakohtiin. Sopii kantapäiden kovettumiin ja halkeamiin, finneihin sekä hyönteisten pistoihin ja niiden torjumiseen. Antibakteerinen.

19g

Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): AM10034 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

FRANTSILA TERVA-PIHKASALVA IHON ONGELMAKOHTIIN

Frantsila Terva-Pihkasalva on erinomainen hoitovoide ihon ongelmakohtiin. Sitä voi käyttää kantapäiden halkeamiin ja kovettumiin sekä känsiin. Frantsilan terva-pihkasalva on desinfioiva joten se sopii myös finnien hoitoon. Terva-pihka salva sopii myös hyönteisten pistoihin sekä niiden karkoittamiseen.

KÄYTÄ FRANTSILAN TERVA-PIHKASALVAA

  • Ihon halkeamiin
  • Ihon kovettumiin ja känsiin
  • Huonovointiselle iholle
  • Finneihin
  • Hyönteisten pistoihin ja karkoittamiseen

KÄYTTÖOHJE

Sivellään hoidettavalle iholle tarvittaessa tai päivittäin muutama kerta. Hoitovaikutusta voidaan tehostaa peittämällä alue siteellä.

AKTIIVISET RAAKA-AINEET

Männyn terva on antibakteerinen ja desinfioiva. Terva on oiva apu halkeilevan ihon ja finnien hoidossa.

Kuusen ja männyn pihka ovat antibakteerisia ja desinfioivia. Takiaisenjuurta on käytetty perinteisesti ihon hoitoon.

Auringonkukansiemen- ja oliiviöljyt ovat korkealaatuisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Ne sisältävät runsaasti hivenaineita ja vitamiineja sekä tärkeitä rasvahappoja. Mehiläisvaha on tunnettu jo tuhansia vuosia arvokkaana ihoa hoitavana aineena.

AINESOSAT

Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, öljyuutos)*, Olea europaea (oliiviöljy)*, Cera flava (mehiläisvaha), Pyroleum pini (terva), Pinus sylvestris (männyn pihka), Picea abies (kuusen pihka), Picea abies (kuusi, kukkaterapeuttinen uutos)*, Urtica dioica (nokkonen, kukkaterapeuttinen uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämö, kukkaterapeuttinen uutos)*.

Luomua*

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka- ka luomustandardit. Ei eläinkokeita tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.