Hepar Sulfuris Homeopaattinen Valmiste

21,90 23,90  sis. alv

Hepar Sulfuris

20g

Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

HEPAR SULFURIS KÄYTTÖ

TURVALLINEN KÄYTTÄÄ

Homeopaattiset valmisteet noudattavat standardisoidun farmakopean (HAB, Homeopatische Arzneimittel Buch) pääperiaatteita. Homeopaattiset valmisteet ovat lääkevalmisteita, joiden rekisteröintiä Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus valvoo.

ANNOSTUS

Aikuiset ja koululaiset: 3-5 raetta 3-5 kertaa päivässä.

Pikkulapset: 2 raetta 1-5 kertaa päivässä.

Vauvat: 1-2 raetta liotetaan pieneen määrään vettä, josta annetaan pitkin päivää.

Itselääkinnässä käytetään mieluiten D6 tai D12-potensseja. Joissain tapauksissa myös D30. Varmistathan potenssin ensin homeopaatiltasi. Akuuttien ja alkavien vaivojen yhteydessä annostelu 2 tunnin välein ensimmäiset 6-8 tuntia. Puhdistuskuurien aikana 1 kertaa päivässä. Kuuria jatketaan noin 1-3 viikkoa. Homeopaattiset lääkeaineet ovat peräisin kasvi-, eläin- tai kivikunnasta. Ne valmistetaan luonnollisella tavalla ja potensoidaan, mikä tarkoittaa, että aine laimennetaan useita kertoja ja ravistellaan tietyn periaatteen mukaisesti. Nimen yhteydessä olevat lyhenteet D6, D12, D30 jne. kuvaavat laimennoksia eli D-potensseja joista D6 on laimein ja D30 vahvin.

Jos oireet pysyvät homeopaattisen lääkkeen käytön aikana, tulee kääntyä lääkärin puoleen.

MITÄ ON HOMEOPATIA?

Sana homeopatia tulee kreikan kielen sanoista Homoios Pathos. ”Homoios” tarkoittaa samanlaista tai samankaltaista ja ”pathos” tarkoittaa kärsimystä tai tuntemusta. Perusperiaate tässä hoitomuodossa on, että samanlainen parantaa samanlaista. Homeopatia terapiamuotona juontaa juurensa jo antiikin aikaan ja sen aikaisen kreikkalaisen lääkärin Hippokrateen (460–377 eaa.) filosofisiin ajatuksiin.

Homeopatian perustajana pidetään saksalaista lääkäriä Samuel Hahnemannia (1755-1843), joka julkisti homeopatian periaatteet vuonna 1796. Hahnemannin aikana lääkkeet, jotka olivat tuolloin luonnosta peräisin, olivat usein hyvin myrkyllisiä ja potilaita kuoli lääkkeiden yliannostukseen siinä kuin sairauksiinkin. Hän alkoi tutkia aineiden laimentamista ja huomasi, että mitä enemmän hän laimensi, sen tehokkaammin se auttoi parantamaan. Periaatteen lääkeaineen samankaltaisuuden parantavasta tehosta Hahnemann päätyi muotoilemaan kiniinipuunkuoren avulla tekemillään kokeiluilla. Hoidossa käytettävän lääkkeen tulisi kyetä tuottamaan terveellä henkilöllä samat oireet, jotka esiintyvät kulloinkin kyseessä olevassa sairaudessa. Jatkettuaan kokeita muillakin aineilla, Hahnemann päätyi määrittelemään samankaltaisuuden periaatteen, joka latinaksi kuuluu similia similibus curantur. Se muodostaa homeopatialla parantamisen perustan.

Maahantuoja: Midsona Finland OY.

Valmistaja: DCG Nordic AB

Jos on kysyttävää homeopaattisista valmisteista ole yhteydessä maahantuojaan:

Midsona Finland OY
Perintötie 2 C
01510 Vantaa
Puh. +358 20 743 4755
[email protected]

Vahvuus

D6, D12, D30