Laventeli Aito 100% Eteerinen öljy 10ml, Frantsila

8,50  sis. alv

Laventeli aito 100% eteerinen öljy on läpäisevän raikas ja sen hedelmäisestä tuoksusta voi aistia kamfeerimaisia vivahteita. Laventeli rauhoittaa mieltä ja kehoa sekä alentaa verenpainetta.

10ml

Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): AM10106 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

LAVENTELI AITO 100% ETEERINEN ÖLJY

Laventeli aito 100% eteerinen öljy on läpäisevän raikas ja sen hedelmäisestä tuoksusta voi aistia kamfeerimaisia vivahteita. Laventeli rauhoittaa mieltä ja kehoa sekä alentaa verenpainetta. Lähes jokaiselle tuttu terapeuttinen laventelin tuoksu on vakiintunut osa perinteistä kansanlääkintää. Monikäyttöistä laventelia on erityisesti käytetty kosmeettisena vetenä, liinavaatteiden tuoksuna sekä rahoittavana ja hoivaavana öljynä. Laventeli auttaa myös erinlaisten ihottumien hoidossa, sillä se hillitsee bakteerien kasvua ja ohitulehduksia sekä edistää haavojen paranemista. Käytetään myös punkkien ja sääskien karkoitukseen.

LAVENTELI

Eteeristen öljyjen äiti hoitaa hellävaraisesti monessa vaivassa ja tilanteessa. Jo antiikin roomalaiset hajustivat kylpyvetensä rauhoittavalla laventelilla. Kerrotaan, että laventelipelloilla työskentelevät ihmiset eivät koskaan kärsi päänsärystä. Laventeli tasapainottaa ailahtelevaa mielialaa, rauhoittaa mielen ennen nukkumaanmenoa ja auttaa vatsan toiminnan tasapainottamisessa.

Huomioi, että laventeli ei sovi jatkuvaan käyttöön henkilölle, jolla on matala verenpaine.

KÄYTTÖ

Tuoksulyhty/ilmanraikastaja
Voit käyttää eteeristä öljyä tuoksulyhdyissä ja ilmanraikastamiseen. Lisää tuoksulyhdun veteen pari tippaa öljyä. Ilmanraikastamiseksi lisää pari tippaa eteeristä öljyä suihkepulloon jossa on vettä ja sumuta huoneilmaan. Voi myös pirskotella matoille ja lakanoille sellaisenaan.

Saippuat/kylpy
Lisää paritippaa eteeristä öljyä neutraaliin/tuoksuttomaan nestesaippuaan/shampooseen/käsisaippuaan/kylpyveteen ja saat ihanan tuoksuista ja hoitavaa ihonhoitoa kotonasi.

Vartaloöljy/vartalovoide
Sekoita pari tippaa eteeristä öljyä neutraaliin öljyyn kuten oliiviöljy ja kookosöljy. Voi käyttää myös neutraaleihin vartalovoiteisiin.

Sauna
Lisää 2-3 tippaa eteeristä öljyä saunakauhalliseen vettä.

Kasvojen höyrytys/höyryhengitys
Lisää 2–3 tippaa eteeristä öljyä 1–2 litraan kuumaa vettä. Pidä kasvot pyyhkeen alla 2–3 minuuttia. Varo silmiä.

Parfyymi
Voit käyttää eteeristä öljyä parfyyminä kaulaan ja ranteisiin. Laimenna eteerinen öljy toiseen öljyyn kuten oliiviöljy suhteessa 10-20 tippaa eteeristä öljyä ja 10ml oliiviöljyä (tai muuta öljyä).

Punkit/sääsket
Sekoita voiteeseen tai öljyyn muutama tippa ja levitä iholle. Voi pirskotella myös suoraan vaatteisiin.

Tuotetta ei suositella käytettäväksi suoraan iholle. EI sisäiseen käyttöön.

AINESOSAT

Lavandula angustifolia.