Mandariini Aito 100% Eteerinen öljy 10ml, Frantsila

9,00  sis. alv

Mandariini aito 100% eteerinen öljy on voimakkaan makea, lähes kukkaisen sitruksinen tuoksu. Mandariiniöljy on aavistuksen muita sitrustuoksuja lempeämpi.

10ml

Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): AM10108 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

MANDARIINI AITO 100% ETEERINEN ÖLJY

Mandariini aito 100% eteerinen öljy on voimakkaan makea, lähes kukkaisen sitruksinen tuoksu. Mandariiniöljy on aavistuksen muita sitrustuoksuja lempeämpi. Mandariiniöljy uutetaan kylmäpuristamalla hedelmän ulkokuoresta. Hellävarainen mandariinin eteerinen öljy tasapainottaa rasvaista ihoa ja auttaa taistelussa aknea vastaan. Vartalovoiteeseen tai hierontaöljyyn sekoitettuna mandariiniöljy helpottaa raskaana olevan oloa, hoitaa raskausarpia, auttaa vähentämään selluliittia ja kiinteyttää ihoa esimerkiksi painonpudotuksen jälkeen.

MANDARIINI

Mandariini oli perinteinen mandariinikiinalaiselle osoitettu lahja, ja sai sen mukaan nimensä. Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä kuivattuja mandariininkuoria hyödynnettiin elämänenergian säätelyyn, vatsan hyvinvointiin. Mandariiniöljyä käytetään myös Intian ayurveda-lääketieteessä muun muassa unettomuuden, stressin ja iho-oireiden hoitoon.

KÄYTTÖ

Tuoksulyhty/ilmanraikastaja
Voit käyttää eteeristä öljyä tuoksulyhdyissä ja ilmanraikastamiseen. Lisää tuoksulyhdun veteen pari tippaa öljyä. Ilmanraikastamiseksi lisää pari tippaa eteeristä öljyä suihkepulloon jossa on vettä ja sumuta huoneilmaan. Voi myös pirskotella matoille ja lakanoille sellaisenaan.

Saippuat/kylpy
Lisää paritippaa eteeristä öljyä neutraaliin/tuoksuttomaan nestesaippuaan/shampooseen/käsisaippuaan/kylpyveteen ja saat ihanan tuoksuista ja hoitavaa ihonhoitoa kotonasi.

Vartaloöljy/vartalovoide
Sekoita pari tippaa eteeristä öljyä neutraaliin öljyyn kuten oliiviöljy ja kookosöljy. Voi käyttää myös neutraaleihin vartalovoiteisiin.

Sauna
Lisää 2-3 tippaa eteeristä öljyä saunakauhalliseen vettä.

Kasvojen höyrytys/höyryhengitys
Lisää 2–3 tippaa eteeristä öljyä 1–2 litraan kuumaa vettä. Pidä kasvot pyyhkeen alla 2–3 minuuttia. Varo silmiä.

Parfyymi
Voit käyttää eteeristä öljyä parfyyminä kaulaan ja ranteisiin. Laimenna eteerinen öljy toiseen öljyyn kuten oliiviöljy suhteessa 10-20 tippaa eteeristä öljyä ja 10ml oliiviöljyä (tai muuta öljyä).

Tuotetta ei suositella käytettäväksi suoraan iholle. EI sisäiseen käyttöön.

AINESOSAT

Elettaria cardamomum.