Muskatellisalvia Aito 100% Eteerinen öljy 10ml, Frantsila

12,90  sis. alv

Muskatellisalvia aito 100% eteerinen öljy on makea, pähkinäisen yrttinen ja lämmin tuoksuinen. Muskatellisalvia vahvistaa fyysisissä, hermostollisissa ja seksuaalisissa heikkoustiloissa.

10ml

Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): AM10110 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

MUSKATELLISALVIA AITO 100% ETEERINEN ÖLJY

Muskatellisalvia aito 100% eteerinen öljy on makea, pähkinäisen yrttinen ja lämmin tuoksuinen. Muskatellisalvia vahvistaa fyysisissä, hermostollisissa ja seksuaalisissa heikkoustiloissa. Se rentouttaa sekä tasapainottaa kehoa ja mieltä.

Muskatellisalviaa tulisi käyttää ainoastaan kotona kun on aikeissa rentoutua ja olla vain kotosalla, sillä se heikentää keskittymiskykyä eikä siksi sovellu käyettäväksi kun tarvitaan nopeaa reagointikykyä työssä tai liikenteessä.

MUSKATELLISALVIA

Muskatellisalviaa viljeltiin alkujaan Etelä-Euroopassa ja Syyriassa, myöhemmin sen viljely levisi kaikkialle maailmaan. Muskatellisalvia on saanut nimensä viinirypälelajikkeen mukaan. Yrtillä maustetaan aromikkaan kukkaisia ja makeita Muscat-viinejä.

KÄYTTÖ

Tuoksulyhty/ilmanraikastaja
Voit käyttää eteeristä öljyä tuoksulyhdyissä ja ilmanraikastamiseen. Lisää tuoksulyhdun veteen pari tippaa öljyä. Ilmanraikastamiseksi lisää pari tippaa eteeristä öljyä suihkepulloon jossa on vettä ja sumuta huoneilmaan. Voi myös pirskotella matoille ja lakanoille sellaisenaan.

Saippuat/kylpy
Lisää paritippaa eteeristä öljyä neutraaliin/tuoksuttomaan nestesaippuaan/shampooseen/käsisaippuaan/kylpyveteen ja saat ihanan tuoksuista ja hoitavaa ihonhoitoa kotonasi.

Vartaloöljy/vartalovoide
Sekoita pari tippaa eteeristä öljyä neutraaliin öljyyn kuten oliiviöljy ja kookosöljy. Voi käyttää myös neutraaleihin vartalovoiteisiin.

Sauna
Lisää 2-3 tippaa eteeristä öljyä saunakauhalliseen vettä.

Kasvojen höyrytys/höyryhengitys
Lisää 2–3 tippaa eteeristä öljyä 1–2 litraan kuumaa vettä. Pidä kasvot pyyhkeen alla 2–3 minuuttia. Varo silmiä.

Parfyymi
Voit käyttää eteeristä öljyä parfyyminä kaulaan ja ranteisiin. Laimenna eteerinen öljy toiseen öljyyn kuten oliiviöljy suhteessa 10-20 tippaa eteeristä öljyä ja 10ml oliiviöljyä (tai muuta öljyä)

Tuotetta ei suositella käytettäväksi suoraan iholle. EI sisäiseen käyttöön.

AINESOSAT

Salvia sclarea.