White Swan Hoitava kosteusvoide shea vanilja 50 ml

16,00  sis. alv

White Swan hoitava kosteusvoide shea vanilija sisältää otsonoitua sheavoita. Siinä paljon oleiinihappoa, joka otsonin kanssa reagoidessaan muodostaa otsonideja, joilla on runsaasti ihoa hoitavia vaikutuksia. Miedosti hajustettu vaniljalla.

Ei sisällä silikoneja, parabeeneja.

Kun ostat tuotteita 50€ arvosta tai yli saat ilmaisen toimituksen!

2 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Otsonidit lisäävät kudoksia uusivien kasvutekijöiden tuotantoa iholla, jolloin ihovaurioiden paraneminen nopeutuu. Lisäksi otsonidit lisäävät sisäsyntyisten antioksidanttien tuotantoa. Ne suojaavat ihoa ulkoisilta uhkatekijöiltä, kuten auringon UV-säteilyn tai eri kemikaalien aiheuttavilta vaurioilta. Samalla ihon vanheneminen hidastuu tai se saattaa jopa nuorentua. Voide sisältää myös kasviperäistä skvalaania, joka on erinomainen kosteuttaja ja auttaa otsonoitua rasvaa imeytymään nopeammin ja syvemmälle. Betaiini ja muut vesiliukoiset kosteuttajat joko sitovat ilmassa olevaa kosteutta tai estävät sen poistumista. Lisäksi voiteessa on vielä joitakin rakennetta ylläpitäviä ainesosia. Erillisiä säilöntäaineita niissä ei ole, sillä otsonoidut rasvat estävät mikrobikasvua ja siten ylimääräiset säilöntäaineet ovat tarpeettomia. Voide onkin läpäissyt tiukat mikrobiologiset säilyvyystestit.

 

Pakkaus 50 ml pumppupullo
Vain ulkoiseen käyttöön!
Säilytys alle +8 C, jolloin säilyvyys kaksi vuotta.
Säilyvyyys huoneenlämmössä 6 kk
Mieto vaniljan tuoksu
Ainesosat: Aqua, Ozonized Butyrospermum parkii (Shea Butter), Squalane (Vegetable origin), 1,3-Butylene Glycol, Natural Betaine, Glycerin, Cetearyl alcohol, Ceteareth 30, Aroma.